katrineberling.dk

Foredrag om sex

En undervisningstime om krop, seksualitet nydelse og orgasmer

Nu har du mulighed for at deltage i et online foredrag om sex med mig, Katrine Berling 

På mit foredrag om sex vil jeg undervise dig i de mange forskellige nydelseszoner, hvordan man nyder mere og kommer ned i kroppen – og om de orgasmer, de fleste kvinder kan få.

I over 10 år har jeg undervist kommende sexologer i lige netop disse emner. Nu har du mulighed for at få den helt samme seksualundervisning og blive klogere på din egen eller din partners seksualitet.

Mit foredrag om sex foregår online og er for dig, der er nysgerrig på kvindekroppen, seksualitet og orgasmer. Dig, der gerne vil lære mere om de muligheder, der findes, når det kommer til at nyde meget mere seksuelt.

Ofte når jeg underviser hører jeg:

  • Hvorfor har jeg ikke fået det fortalt før?
  • Hvorfor lærte vi ikke det i skolen?
  • Hvorfor ved alle ikke det?

Og ja, mange af os går rundt med informationer, der måske ikke er helt rigtige, og det kan være med til at gøre vores sexliv sværere end det behøver.

Så lad os rydde myterne af vejen, så vi ikke behøver at have urealistiske forventninger til vores krop, seksualitet, orgasmer og kunnen seksuelt!

SÅDAN FOREGÅR FOREDRAGET I PRAKSIS:

Undervisningen foregår via Zoom.

Ny dato kommer snart.

Selv om mit foredrag om sex er online, skal du deltage for at være med. Undervisningstimen bliver ikke optaget, da det er et følsomt emne, og da alle skal have mulighed for at stille spørgsmål og være trygge ved det.

OM KATRINE BERLING

Jeg er uddannet sexolog og emotionsfokuseret psykoterapeut og parterapeut. Jeg har hjulpet kvinder til et bedre sexliv, gennem orgasmetræningsforløb siden 2008. Desuden har jeg hjulpet par til at genfinde hinanden, og så har jeg undervist og holdt kvindegrupper i over 10 år i netop disse emner.

Dette foredrag om sex er en enestående chance for at tilegne dig viden om kvindekroppen, nydelse og orgasmer.

Du får:

  • 1 hel online undervisningstime med mig
  • Mulighed for at stille de spørgsmål, du går rundt med
  • Indblik i kvindens krop, nydelse og orgasmer

Hvornår finder foredraget sted?

Online undervisning

Ny dato kommer snart.

Et online foredrag om sex
med Katrine Berling

Pris for mit foredrag om sex:
kr. 350,-