foredrag

Foredrag, Kalender, Parforhold

Foredrag. Hold gnisten ved lige i parforholdet.

En eksklusiv aften – for par der ønsker at bevare gnisten i parforholdet.

Den største udfordring jeg ser hos de par der kommer til mig er, at den ene part har mere lyst til sex end den anden. Det ender ofte op i magtkampe hvor vi kommer til at gøre hinanden forkerte i hinandens seksualitet og trækker os længere og længere væk fra hinanden. Og det ender med at ingen af dem får hvad de i virkeligheden længes efter.

Men sådan behøver det ikke at være. Der er ganske få ændringer vi skal forstå for at imødekomme hinanden mere. Men det kræver at vi begynder at tænke anderledes om sex, prøver at forstå hinanden mere og finder vores villighed frem.

Denne aften er for jer der…

 • ønsker at kommunikerer bedre om sex ¨
 • ønsker at forstå hinandens seksualitet bedre
 • ønsker at forstå forskellen på lyst og villighed
 • ønsker at forså lyst og lære hvad der skal til for at få mere af det.

I dette foredrag vil jeg komme ind på

 • Hvad er lyst og hvordan mærker jeg den?
 • Skal vi have lyst for at have sex?
 • Hvordan bevarer vi gnisten i parforholdet.
 • Hvordan siger jeg nej til sex.
 • Er sex mere end penetration.
 • Berøring uden krav.
 • Sex i kalenderen.
 • Sådan dater du din kæreste.

Aftenen vil bestå af:

…. 2 timers foredrag med orgasmeekspert Katrine Berling. Foredraget henvender sig til alle både mænd og kvinder, der gerne vil lære noget om kvinders seksualitet. Der vil være masser af mulighed for at stille de spørgsmål du sidder med.

Om Katrine Berling:
Jeg er uddannet sexolog og parterapeut og har efterfølgende tildelt mig en stor viden gennem kurser og workshops i ind og udland. Mit speciale er kvindens orgasme. Jeg har gennemlevet ALT jeg vil lære dig. Jeg har i de sidste 10 år arbejdet med kvinder og par. Hjulpet dem til at genfinde (sex)lyst, deres seksualitet, få orgasmer – enten for første gang eller på nye måder

Dato: 5. nov. 2018
Tid: 18:30 20:30
Sted: København

Pris per person: kr. 185,-
Inviter din mand med
Pris for to personer: kr. 320,-