30 dages online forløb. Kvinde – find din seksuelle kraft

 

Kvinde - find din seksuelle kraft

Kvinde – find din seksuelle kraft.

En tantrisk sex-guide til Kvinder: 

Gør som hundredevis af andre kvinder og deltag på vores 30 dages online forløb med 10 tantriske måder at undersøge, lege og vække dit seksuelle potentiale på.

Kvinde – find din seksuelle kraft er for dig, der er nysgerrig på dig selv og din seksualitet som kvinde og ønsker mere nydelse og intense orgasmer. Tantra terapeut Celestine Andersen og orgasmeekspert Katrine Berling inviterer dig med på 30 dage, hvor vi vil guide dig gennem 10 tantriske øvelser til fornyelse, kraft og ekstase.

Dette 30 dages online forløb er for dig der…

  • ønsker at tage din seksualitet hjem og stå i din seksuelle kraft.
  • ønsker at leve et sanseligt og nydelsesfuldt liv.
  • er nysgerrig på din egen seksualitet og orgasmer.
  • der ønsker at komme i kontakt med og forstærke din egen lyst og det at kunne tænde dig selv

Hvis du kan svare ja til et eller flere af overstående spørgsmål, så er Kvinde – find din seksuelle kraft lige noget for dig.

Kvinde – find din seksuelle kraft er for dig der… er åben og nysgerrig og som gerne vil lære dig selv, din krop og seksualitet bedre at kende. Du kan være med om du er single eller i parforhold og uanset alder.

Sådan foregår det i praksis

Du vil modtage en mail hver 3. dag med forskellige øvelser. Der er 10 tantriske øvelser i alt. Hver mail vil indeholde en opgave, som du har 3 dage til at lege med. Alle øvelser er seksuelle og du skal udføre dem med dig selv. Du kan selv vælge, om du vil lave opgaven en gang eller udforske den flere dage i træk. Vi anbefaler, at du sætter mindst 30 minutter af til hver øvelse. Den første øvelse får du allerede ved tilmeldingen og derefter en ny mail hver 3 dag. Øvelserne får du i PDF form så de er lette at gemme for evigt, hvis du ønsker at gentage øvelserne igen og igen.

 

Om Katrine Berling:
Jeg er uddannet sexolog og parterapeut og har efterfølgende tillært mig stor viden gennem kurser og workshops i ind- og udland. Mit speciale er kvindens orgasme. Jeg har gennemlevet ALT, jeg vil lære dig. Jeg har i mange år arbejdet med hundredvis af kvinder og hjulpet dem til at genfinde (sex)lyst, deres seksualitet, få orgasmer – enten for første gang eller på nye måder. https://www.katrineberling.dk/

Om Celestine Andersen:

Jeg er uddannet tantralærer, tantramassør og psykoterapeut og indehaver af Edens Have, hvor jeg giver tantrisk terapi og massage til kvinder og par. Jeg har arbejdet intensivt med personlig og spirituel udvikling gennem yoga og tantra siden år 2000. Det er min store passion at arbejde med par og oplever selv at parforholdet er én af de største gaver at udvikle sig i. http://www.edenshave.com/

Kærlig hilsen

Celestine & Katrine

 

Pris: 499,-

Er du i et parforhold, er det en fordel at din partner sideløbende, tager forløbet Mand – styrk din seksuelle power

Her kan du fine andre onlineprodukter med Celestine og Katrine

Mindre Tantriske Øvelser med Celestine og Katrine  Pris fra kr. 59,-

Boost dit parforhold Pris kr. 499,-

Mand – Styrk din seksuelle power Pris kr. 499,-

Jeg arbejder med flere emner fra opgaverne dagligt. Elsker det og tror på et bedre sexliv fremover. Jeg glæder mig til at prøve sex med en mand efter mit nye kendskab til mig selv. Tak for godt kursus.

Kvinde 38 år

Det har været et spændende og udfordrende forløb, det har helt klart givet fornyet energi, og et meget mere spændende kærlighedsforhold til min kæreste. Det har givet en masse at arbejde videre med.

Kvinde 40 år

Jeg har nydt at at blive skubbet til noget nyt næsten hver dag. Det var ikke sket uden dette forløb. Jeg har også elsket meget mere og fokuseret end jeg ellers gør.

Kvinde 28 år.