SEXTIPS

 

Elsk med dig selv.

De mange fordele ved at elske med sig selv

At elske med sig er først og fremmest den bedste måde at lære sig selv at kende på. Hvordan kan du fortælle en partner om dine længsler og ønsker hvis du ikke kender din egen lyst og krop. Det er power fulgt at kende sin krop så godt, så man altid kan tænde sig selv og guide en elsker.

At elske med sig selv kan blive en spirituel praksis. En meditation med sig selv.  En åbning ind til kreativitet leg og glæde.

At elske med sig selv kan være en smuk genvej til egenomsorg og dyb kærlighed til dig selv. Den kan viser sig i en dyb taknemmelighed til din krop fordi den giver dig så meget lyst og nydelse. Den kan tage dig ind i vidunderlige orgasmer, der altid er forskellige og overraskende.

Som mand:

At elske med sig selv på en bevidst måde vil gøre mænd til bedre elsker fordi de igennem masturbation med sig selv kan lære at holde længer i en seng. Hardman and Fithian konkluderede i en studie over multiorgastiske mænd at når en mand kan masturberer mellem 20 og 40 minutter med sig selv kan han også holde så længe i sengen med en kvinde.

Som Kvinde:

At elske med sig selv, vil give kvinder ro i at de godt må tage imod og nyde, at det godt må tage tid at opnå en orgasme. Alt for mange kvinder har svært ved at tage imod nydelse fra manden, fordi de ikke kan slappe af. Vi føler at det tager for lang tid at opnå orgasmen, og er bange for at han skal kede sig. Når vi lære at slappe af og tage imod vores egen berøring og nydelsen bliver det letter at tage imod manden berøring. Og først når vi kan tage helt imod, kan vi opnår vores seksuelle orgastiske potentiale som kvinde.

Hvad møder vi en elsker med:

At elske med sig selv lærer en at tænde sig selv og får direkte adgang til ens lyst og liderlighed, gør dig også til en bedre elsker. For der er stor forskel på hvordan vi møder vores partner. Om vi kender personen eller ej. Er det med et ønsket om at få noget, at blive tilfredsstillet, at få en udløsning og orgasme. Eller komme vi fra et sted hvor vi allerede er fyldt helt op, men har et dybt ønske om at dele, og opleve hinanden i øjeblikket. Når vi kommer fra et nysgerrigt sted, hvor vi har lyst til at gå på opdagelse, lege og nyde skaber det ro og åbenhed.

Det er mig der har ansvaret for min lyst og nydelse, mig der vælger og jeg vil åbne eller lukke mig, mig der kender min krop bedst og mig der giver slip i orgasmeøjeblikke. Når jeg forstå og mestre det giver det mig seksuel frihed. 

 

Jeg anbefaler

derfor alle, mand og kvinde, single eller i parforhold at have en praksis hvor man elsker med sig selv, hvis ikke hver dag, så et par gange om ugen.

Så find nysgerrigheden frem til dig selv og styrk sin seksuelle power. Det er her du bliver endnu mere interessant for din partner fordi du nu hviler i dig selv og sin seksualitet. Du har accepter dig selv. Taget din lyst og liderlighed hjem. Fået kontakt med hvad du ønsker og længes efter og sidst men ikke mindst du er blevet din egen bedste elsker, for derigennem at kende din seksualitet og blive en bedre elsker.

Nysgerrig på mere. Book en session og lær at elske med dig selv på en ny måde

En session kr. 1250,-
3 Sessioner kr. 2900,-