TIL KVINDER

Elsk din fisse, yoni, blomst, kusse eller hvad du elsker at kalde hende.

Forelsk dig vildt i din fisse præcis som hun er. Værdsæt hende, for din hun er din guide til at være kvinde.”  – Citat Mama Gena

Desværre er der stadig alt for mange kvinder, der ikke har lyst til at se på sig selv, røre ved sig selv eller fx omtaler sit køn, som “det” eller “den”.

Men ens for dem alle er,  at de gerne vil have et godt sex liv. Men hvis vi virkelig ønsker et godt sexliv, bliver vi nødt til at acceptere vores krop først. Det er fundamentet i et godt sexliv. For hvordan kan jeg nyde og være til stede i sex, hvis jeg hele tiden bekymrer mig om min krop.

Jeg har lavet 5 gode råd, du kan gøre for at acceptere og holde mere af dit køn.

1: Se dig selv i et spejl?

Hvis du ikke allerede har gjort det, så prøv at finde et spejl frem og virkelig se på dig selv, med alt den kærlighed og omsorg, som du overhovedet kan. Husk at din yoni/fisse/blomst, eller hvad du ønsker at kalde hende, er det sted på din krop, der giver dig mest nydelse, det er det sted dine børn bliver undfanget og kommer fra, og der hvor du kan invitere din mand ind til den største nydelse og et møde i dyb kærlighed.

2: Smag på dig selv

Det er en god ide jævnligt at smage på sig selv. Du kan eksempelvis gøre det, når du er i bad. For så ved du selv, hvordan du smager. Mange kvinder, der skal have oralsex, kan nemlig ikke slappe helt af, fordi de er bange for, at de lugter eller smager dårligt. Men når man ved, hvordan man smager, behøver man ikke at tænke på det. Samtidig vil man opdage, at ens smag ændrer sig meget, alt efter hvad man har spist og hvor man er i sin cyklus.

3: Mærk dig selv

Elsk med dig selv. Begynd med at kærtegne dine inderlår og bevæg dig langsomt indad, mærk de ydre kønslæber og giv dig tid, mærk de indre kønslæber og hav hele tiden fokus der, hvor du rører ved dig selv, gå på opdagelse i din yoni og de steder der giver dig mest nydelse.

4: Fokuser på din yoni

Mærk dit køn flere gange i løbet af dagen, enten ved at knibe op, eller bare ved at sende energi, lyst og kærlighed ned til din yoni og dit underliv. Hvis du ikke er vant til det, vil det måske føles lidt underligt først, men i løbet af noget tid vil du begynde at mærke din seksuelle lyst og energi mere og mere. Du kan evt. købe min guidet visualisering hjerte Yoni.

5: Tag ordet i din mund

Hvad du kalder din fisse/kusse/yoni, er ikke så betydningsfuldt i sig selv. Men at dit køn hedder noget er vigtigt, så det ikke bliver et ’det’ eller en ’den’. For de ord skaber distance. Nogle gange skal man smage på ordet, sige det højt nogle gange for at vænne sig til det. Men din yoni skal have et navn, og helst et du kan bruge, når du siger til din mand ’skat, vil du slikke min…

God fornøjelse