Onlineforløb for par - Boost dit parforhold

 

Jadeæg træning til en stærk yoni

Onlinekursus: Boost dit parforhold

12 uger onlineforløb til at fornye jeres kærlighedsliv.

Alle opgaver er overkommelige, kreative og intime.

En opgave om ugen i 12 uger direkte i din indbakke. Alle mails indeholder en PDF fil lige til at printe ud. Opgaverne er lette at integrere i en travl hverdag og kan laves igen og igen.

Der er 3 kategorier; Date Night, Sexy Time eller Exploration.

I hver opgave vil der være enten refleksionsøvelser, samtale- eller skriveøvelser, kropslige og erotiske/sexede øvelser.

Boost dit parforhold er for jer der…

  • ønsker at lære jer selv og hinanden bedre at kende.
  • ønsker at øge erotikken og intimiteten.
  • ønsker at forbedre jeres kommunikation omkring sex.
  • ønsker nye konkrete måder at være sammen og elske på.

 

Sådan foregår det i praksis

I modtager en mail hver uge med en øvelse. Der er 12 opgaver i alt. Hver mail vil indeholde en opgave som I har en uge til at lege med. I kan selv vælge om I vil lave opgaven en gang eller udforske den flere dage i træk.

Det er som at få parterapeuten hjem i stuen. Fordelen her er at I kan lave opgaverne lige når det passer jer. I vil i dette forløb modtage mange af de samme metoder og øvelser vi bruger i vores parterapi. Onlineforløbet svarer til ca. 6 timers parterapi som ville have en værdi af 6.400,- kr. I sparer altså over 6.000,- kr. ved dette køb.

Jeres forløb starter fra I køber det og første mail kommer lige efter.

Hvad koster det?

Pris: Kun 499,- kr.

Ja tak jeg vil gerne købe Boost dit parforhold

Hvem er vi?

Om Katrine Berling: Jeg er uddannet sexolog og parterapeut og har efterfølgende tildelt mig en stor viden gennem kurser og workshops i ind og udland. Mit speciale er kvindens orgasme. Jeg har gennemlevet ALT jeg vil lære dig. Jeg har de sidste 9 år arbejdet med hundredvis af kvinder og par, hjulpet dem til at genfinde (sex)lyst, deres seksualitet, få orgasmer – enten for første gang eller på nye måder. https://www.katrineberling.dk/

 

Om Celestine Andersen: Jeg er uddannet tantralærer, tantramassør og psykoterapeut og indehaver af Edens Have, hvor jeg giver tantrisk terapi og massage til kvinder og par. Jeg har arbejdet intensivt med personlig og spirituel udvikling gennem yoga og tantra sidenr 2000. Det er min store passion at arbejde med par og oplever selv at parforholdet er én af de største gaver at udvikle sig i. http://www.edenshave.com/

Kærlig hilsen

Celestine & Katrine

Ja tak, jeg vil gerne købe Boost dit parforhold

Du modtager første mail med det samme i din mailboks efter køb.

pris: 499,- kr.

 

Her kan du fine andre onlineprodukter med Celestine og Katrine

Mindre Tantriske Øvelser med Celestine og Katrine  Pris fra kr. 59,-

Kvinde – Find din seksuelle kraft Pris kr. 499,-

Mand – Styrk din seksuelle power Pris kr. 499,-

Vi har haft det virkelig sjovt – og samtidig har det være dybt alvorligt, seriøst, følsomt og befriende. Vi har lært at vi godt kan lide at lege. Vi har været sammen i 33 år og føler at vores sexliv er blevet bedre og bedre med årene. Dette onlinekursus har mindet os om, at det altid er sjovt at udforske hinanden på nye måder, og at det at være nysgerrig og åben kan åbne nogle døre til “rum”, der måske har været uudforskede og inspirere til samtaler med nogle nye spændende vinkler.
Par - 49 og 50 år

At vi fik tid og nærvær med hinanden, den holder os begge i gang.
Vi overrasker stadig ind imellem ved at indløse nogle af gavekortene. Det er ret hyggeligt.
Par - 30 år

Vi har været rigtig glade for at læse øvelserne. Øvelserne var tilpas korte og det har også været passende med en uges mellemrum. Det bedste var de korte enkle øvelser med klar rollefordeling. Vi vil helt klart lave øvelserne igen og formentlig også flere gange.
Par 40 år.