PRODUKTANMELDELSER

Bedstraps

Bedstraps til bindelege på flere måder.

Her er det helt rigtige til dig, der tænder på blid dominans og sjove binde lege. Bedstraps er nemlig en fantastisk nem og billig måde at begynde sine bindelege på. Så tænder du på dominans? Blidt eller hårdt?  Tænder det dig at ligge bundet mens din kæreste kærtegner hele din krop og du er tvunget til fuldstændig at overgive dig til hans elskov? Eller fantaserer du om at stå bundet, blindfolded og magtesløs, mens han elsker med dig. Så har jeg fundet det helt rigtige for dig.

Bedstraps er et genialt produkt til alle jer, der kan lide at lege bindelege, men som ikke har lyst til at have kroge i lofterne eller væggene.  En dør eller en seng er pludselig hurtigt anvendelig til bindelege. De leveres sammen med en stofpose til opbevaring når legen er slut, og 4 karabiner til at vedhæfte lædermanchetter.

Jeg testede Bedstraps sammen med en ven. Da Bedstraps var spændt fast om sengen, og lædermanchetterne var om mine hånd- og fodled, fæstnede han håndmanchetterne fast i D-ringene. Udover det pirrende i at ligge spændt fast virkede Bedstraps helt efter hensigten, for selvom man forsøger at hive hænderne til sig, bliver de på deres plads. Når fodmanchetterne sættes fast er der ingenting at gøre, man ligger spændt helt fast, fuldstændig underkastet sin partners magt og vilje.

Det, at Bedstraps også kan anvendes på døren, giver en ekstra dimension. Mange har måske en tremmeseng i soveværelset, men de færreste har nok et kors hængende på væggen – og det er en fræk fornemmelse at føle man står fikseret til et kors.

Fakta

Bedstraps er 510 cm lange, hvilket bør være en tilstrækkeligt længde til de fleste formål.

Afstanden mellem D-ringene er 190 cm, hvilket passer med, at de er omkring enderne af sengen. De kan enten forkortes ved at binde en knude på strapsene, eller ved at have en kort snor til fodmanchetten, hvis personen ikke er så høj.

De kan købes hos sinful.dk

Som altid kan du købe dine bedstraps hos Sinful.dk