30 dages online forløb til mænd

 

30-dages online forløb til mænd

Mand – styrk din seksuelle power.

En tantrisk sex-guide til mænd:

Gør som mange andre mænd og deltag på vores 30-dages online forløb med 10 tantriske måder at undersøge, styrke og udvide dit seksuelle potentiale på.

Mand – styrk din seksuelle power er et 30-dages online forløb for dig, der er nysgerrig på dig selv og din seksualitet som mand og ønsker mere intensitet, styrke og vedholdenhed. Tantra terapeut Celestine Andersen og orgasmeekspert Katrine Berling inviterer dig med på 30 dage, hvor vi vil guide dig gennem 10 tantriske øvelser til at styrke din seksualitet.

Dette 30-dages online forløb er for dig der…

  • ønsker at stå i din seksuelle styrke.
  • ønsker at få større seksuel kontrol, power og vedholdenhed.
  • er nysgerrig på at blive multiorgastisk.
  • ønsker at blive en vidundelig elsker.

Hvis du kan svare ja til et eller flere spørgsmål, så er Mand – styrk din seksuelle power lige noget for dig.

 

Mand – styrk din seksuelle power er for dig der… er åben og nysgerrig og som gerne vil lære dig selv, din krop og seksualitet bedre at kende uafhængigt om du er single eller i et parforhold. Din aldersgruppe er fuldstændig underordnet. Seksualitet og fordybelse optræder i alle livets stadier.

 

Sådan foregår det i praksis

Du vil modtage en mail hver 3. dag med forskellige øvelser. Der er 10 tantriske øvelser i alt. Hver mail vil indeholde en opgave, som du har 3 dage til at lege med. Alle øvelser er seksuelle og du skal udføre dem med dig selv. Du kan selv vælge, om du vil lave opgaven en gang eller udforske den flere dage i træk. Vi anbefaler, at du sætter mindst 30 minutter af til hver øvelse. Den første øvelse får du allerede ved tilmeldingen og derefter en ny mail hver 3 dag. Øvelserne får du i PDF form så de er lette at gemme for evigt, hvis du ønsker at gentage øvelserne igen og igen. 

 

Om Katrine Berling:
Jeg er uddannet sexolog og parterapeut og har efterfølgende tillært mig stor viden gennem kurser og workshops i ind- og udland. Mit speciale er kvindens orgasme. Jeg har gennemlevet ALT, jeg vil lære dig. Jeg har i mange år arbejdet med hundredvis af kvinder og hjulpet dem til at genfinde (sex)lyst, deres seksualitet, få orgasmer – enten for første gang eller på nye måder. https://www.katrineberling.dk/

 

Om Celestine Andersen:

Jeg er uddannet tantralærer, tantramassør og psykoterapeut og indehaver af Edens Have, hvor jeg giver tantrisk terapi og massage til kvinder og par. Jeg har arbejdet intensivt med personlig og spirituel udvikling gennem yoga og tantra siden år 2000. Det er min store passion at arbejde med par og oplever selv at parforholdet er én af de største gaver at udvikle sig i. http://www.edenshave.com/

Kærlig hilsen

Celestine & Katrine

Pris: 499,-

PS. Er du i et parforhold, er det en fordel at din partner sideløbende, tager forløbet Kvinde – find din seksuelle kraft

Her kan du fine andre onlineprodukter med Celestine og Katrine

Mindre Tantriske Øvelser med Celestine og Katrine  Pris fra kr. 59,-

Boost dit parforhold Pris kr. 499,-

Kvinde – Find din seksuelle kraft Pris kr. 499,-

Det var et overraskende godt forløb. Fik følelsen af at være i trygge hænder. Det var meget intens at elske med sig selv. Efter få minutter kom orgasmen og blev mere eller mindre konstant i de 35 min som jeg fortsatte i. Jeg var tilstede hele vejen og til sidst havde jeg ukontrollerede rystelser i kroppen og lyde jeg ikke har hørt før.

Mand 50 år

Jeg vil arbejde mere med afspænding mens jeg har sex og forbinde til det spirituelle. Jeg er kommet til at synes rigtig godt om min pik og den følelse og kraft den giver til resten af kroppen.

Mads 32 år