PRODUKTANMELDELSER

The Magic Wand

Den bedste vibrator- med orgasme garanti

Det er skrevet meget, om man skal bruge kraftige vibratorer eller ej. Skader det i det lange løb kvinders klitoris og dens følsomhed?

Svaret er – Det kommer an på!

I mit arbejde med kvinder, er det meget sjældent, at jeg anbefaler brug af vibratorer (kun når alle andre muligheder er udtømte)

Grunden til det er, at jeg også har rigtig mange kvinder, der kommer til mig, for at komme af med de kraftige vibratorer. De føler det er irriterende, at hive den frem og de vil også gerne kunne komme uden at komme ved hjælp af en vibrator.

Men det er heldigvis ikke alle kvinder, der kun kan enten-eller-metoden. Der er også dem, der både har glæde af fingre, tunge og vibratorer.

Problemet er bare ofte, at The Magic Wand er et Quick fix. Det går super hurtigt og giver mega kraftige orgasmer, hvor man ofte skal have lidt mere tålmodighed med både finger og tunge.

Det hele vil gå meget lettere, når man først har forstået forskellen på de forskellige orgasmer – og vejen hertil. Når man kan lægge sine forventninger til side og bare nyde vejen til orgasmen.

Så skal man kaste sig ud i The Magic Wand?

Har man ALDRIG haft et klimax og man har et kæmpe ønske derom, så er der 90 % chance for, at en Magic Wand tager en derhen. Men så sidder man i ”saksen” og skal efterfølgende træne, for igen, at komme af med den.

Kan man få små orgasmer med hånden og ønsker, at opnå kraftigere orgasmer, så kan man få glæde af, at prøve The Magic Wand. Jeg anbefaler dog, at man holder pauser, så man kun bruger den et par gange om måneden.

Det kan også være en god ide, at lægge et stykke stof under, så den ikke ligger direkte på ens klitoris.

Hvis man derimod kun kan få orgasmer med The Magic Wand, så anbefaler jeg, at man lægger den langt væk og i stedet begynder, at mærke sin krop.

Nerveender vækkes ikke til live ved kraftig stimulation, men ved stille, at vække dem til live igen.

Der findes mange forskellige mærker i The Magic Wand. Ønsker man den ægte vare, som jeg klart anbefaler er det Hitachi The Magic Wand>>

Ellers har Sinful også en rigtig god efterligning af The Magic Wand til kun kr. 350,-