SEXTIPS

Vejen til bedre orgasmer

Nøglen til bedre orgasmer går gennem at lære vores egen krop at kende, udforske den, lege med den, for at se hvad den egentlig har af potentiale.

 

Derfor anbefaler jeg kvinder at elske med sig selv. De fleste kvinder begynder at onanere, når de er teenagere og bor hjemme hos mor og far. Her er onani noget, der skal gå hurtigt, det skal være lydløst, og orgasmen skal gerne komme hurtigt. For rigtig mange kvinder bliver dette til det, jeg kalder et dårligt onani/orgasme-mønster, for de kan kun komme på en måde.

For nogle kvinder er det anderledes: De er nysgerrige, de undersøger og udforsker sig selv, leger med sig selv og  får orgasme på mange forskellige måder. De kender sig selv, deres krop og deres orgasme – og dermed bliver de også bedre til at elske med sig selv og andre.

Her er 4 gode råd til at elske med dig selv.

1. Slip orgasmejagten
Hvis vi har for mange forventninger og venter på, at et kæmpe fyrværkeri skal ske, og det så ikke kommer, så bliver vi skuffede. Og ikke nok med det, vi lægger heller ikke mærke til, hvad der egentligt sker i vores krop undervejs.
Orgasmer er mange ting; Nogle gange er det et festbrag, andre gange er det en lille bitte fe-orgasme. Men egentlig er den ene orgasme ikke bedre end den anden. Derfor er det vigtigt, at prøve at være i nuet og være med det, der opstår naturligt, uden at jage noget bestemt. Vi skal være tilstede i vores egen krop, den nydelse den giver os og mærke den.

2. Brug din vejrtrækning når du onanerer
Det er vigtigt, at vi bruger vores vejrtrækning, når vi elsker med os selv. Vores vejrtrækning er nemlig med til at øge eller nedsætte vores ophidselse. Vi kan forsinke eller trække en orgasme ud, bare ved at tage dybe, lange vejrtrækninger, og vi kan komme tættere på en orgasme ved at trække vejret hurtigt. Øv dig i at trække vejret på forskellige måder, leg med det, og mærk hvilken forskel det gør for dine orgasmer.

3. Elsk med dig selv i lang tid
Hvis du gerne vil have længere og dybere orgasmer, er det vigtigt, du elsker  med dig selv i lang tid – helst omkring 45 minutter. Jo længere tid du bruger, jo mere energi får du opbygget i din krop, og jo bedre orgasmer får du. Så enkelt er det.
Som kvinde skal du stimulere dig selv, lige indtil du er ved at komme, og så tage nogle dybe indåndinger, hold fem sekunders pause, og så forsætte igen. Du kan også vælge at komme og derpå begynde at stimulere dig selv igen, så snart du kan. På den måde kan du blive multiorgastisk.

4 . Giv slip og sæt lyd på dine orgasmer
Hvis man skal have en orgasme, er det vigtigt, at man kan give slip, helt og fuldkomment – og ikke holde tilbage på noget som helst. Det lyder lettere, end det er, men i virkeligheden handler det om at åbne sig helt op. Har du lyst til at skrige, så skrig, får du lyst til at græde, så græd, skal du grine, så er det det, du gør. Hvis du holder tilbage på et eller andet, så holder du også tilbage på din orgasme. Derfor er det godt, at du er åben og fri.

Er du kvinde og får du ikke orgasmer, eller kunne du bare tænke dig at få endnu bedre orgasmer, så kan du bestille en tid hos mig til orgasmetræning – jeg garanterer gode resultater.

PS. Mænd kan også få glæde af disse råd 😉

Ja tak jeg ønsker bedre orgasmer

Er du kvinde og får du ikke orgasmer, eller kunne du bare tænke dig at få endnu bedre orgasmer, så kan du bestille en tid hos mig til orgasmetræning – jeg garanterer gode resultater. 

Ja tak jeg ønsker bedre orgasmer