SEXTIPS

Ingen sure miner tak, det er ok at sige nej til sex.

Når vi er i et parforhold er der altid en part der har mere lyst til sex end den anden, det er en sandhed vi ikke kan komme uden om. Det gælder ikke kun sexlyst. Generelt er der altid en der har mere lyst end den anden.

Samtidig er den person med mindst lyst, den der har magten i forholdet ,for det er ham/hende der bestemmer hvornår og hvordan vi skal have sex. Dette skaber en ubalance, så for at undgå denne situation bliver vi nødt til at imødekomme hinanden.

Denne fine lille video er egentlig ikke tiltænkt dem der lever som par, men den er efter min mening lige så vigtig i ægteskabet som den er for unge single i nattelivet. Her er hvorfor.

(I denne blog vil jeg gå ud fra, at det er kvinden der har mindst lyst, men jeg er udmærket klar over at det kan være omvendt. )

Desværre hører jeg alt for ofte, at kvinder i forhold føler sig pressede til sex! Deres mænd bliver sure, irriterede eller lukker sig inde i sig selv, når de ikke får sex jævnligt. For at undgå disse ubehageligheder går kvinderne med til sex, selv om de egentlig ikke har lyst.

Dette er ikke ligefrem godt for forholdet.

Det er ikke fedt for manden at have sex med en kvinde der ikke er med. Kvinden mister langsomt respekten for manden, for hvordan kan han have sex med en som bare ligger der. Samtidig kommer hun længere og længere væk fra sin lyst, fordi hun lukker mere og mere af. Sex bliver mere en pligt end noget der er nydelsesfulgt.

Derfor er det også så vigtigt at vi lærer at invitere hinanden ind. Respekter et ja eller et nej på lige fod. Se sex som en helhed og ikke kun penetration.

Vi skal begynde at imødekomme hinanden og ikke presse hinanden. Når vi er lyttende og forstående for den andens behov, så går det lettere. Samtidig er det også vigtigt at vi ikke ser forspil som nr. 1 og sex som nr. 2. For ingen siger ja til nr. 1, hvis man alligevel ikke har lyst til nr. 2. Men uden nr. 1 bliver nr. 2 aldrig helt et hit

.Hvis et nej ikke bliver respekteret så bliver det sværere og sværere at sige ja. Derfor er et nej til sex altid ok, også selv om man er i et forhold. Når vi ved at vores nej bliver forstået og respekteret, så bliver det også lettere at sige ja.

Til hende der ikke har så meget lyst.

Undersøg hvordan du får mere lyst til sex.

Måske vil du ikke have sex efter kl. 22.

Måske har du det bedst med, at der ingen børn er hjemme

Måske har du brug for mere forspil end du får.

Måske har du brug for, at i har mere tid sammen inden.

Måske du skal lære din krop at kende, og vide hvad der tænder dig.

Husk Det er aldrig vores partners opgave at tænde os, den ligger hos os selv. Hvis i ikke går med, sker der ingen ting.

Tænk over hvorfor du siger nej til sex.

Siger nu nej per automatik, uden at tænke over hvorfor.

Hvorfor siger du nej, kan du ikke lide det sex du får, straffer du ham over et eller andet, er du bare træt og udkørt, er der en side i dig der ikke er seksuel åben. Undersøg det. Du sidder inde med svaret.

Tænk over hvordan du siger nej til sex.

Mange mænd tager det som en afvisning når der bliver sagt nej til sex. Så selv om det ikke er en afvisning af ham, men en nej tak til sex, så tænk over hvordan du siger nej. Måske du kan tilbyde noget andet.

Til ham der har meget lyst.

Inviter hende ind.

Vær nysgerrig på hvad der tænder hende.

Tænk på hvordan du inviterede hende ind. Det skal være uden pres.

Tænk over hvordan du spøger, er det sexet eller anklagende?

 Det er ikke en afvisning af dig.

HUSK hun afviser ikke dig, hun siger nej til sex.

Har hun ikke lyst, så er det ok at onanere for dig selv.

Et Nej er altid ok.

Igen sure miner ved et nej, tag det som en mand. Du er selvfølgelig velkommen til at udtrykke din følelse, men at mugge i krogene er ikke ok.

Hvis hun kommer med et alternativ, så vær glad og tag imod. Jo mere intimitet i har, jo mere lyst får hun til sex.