SEXTIPS

G-punkt, alle kvinder har et

Fakta om G-punktet
Der er sagt rigtig meget om det kvindelige g-punkt, og der er stadig delte meninger om, hvorvidt vi alle har et eller ej. Men jeg er ikke i tvivl. Alle kvinder har et G-punkt – det skal bare findes.

Navnet g-punkt stammer fra Ernst Gräfenberg, der var den første til at beskrive punktet i vestlig litteratur. Men Taoisterne har kendt til g-punktet i tusinder af år, og de har altid kaldt det Den sorte Perle.

Egentlig er navnet lidt misvisende, fordi det ikke er et punkt som sådan, men mere et område der er meget følsomt og sensitivt. Punktet ligger lige inde i skeden, tæt på skedeindgangen og op mod maven. Området føles rillet og svulmer, når kvinden er seksuelt ophidset. Derfor er det langt lettere at finde, når man er ophidset.

Bliver man stimuleret på dette område, føles det helt fantastisk dejligt, og man kan få en G-punkts orgasme. Selve orgasmen føles helt anderledes end en klitoris orgasme, hvilke gør at mange er usikre på, om de har fået orgasmen. Ofte vil kvinder blive meget følelsesmæssigt berørt og kan endda græde under en G-punkt orgasme.

Når man bliver stimuleret på sit G-punkt, vil man ofte få følelsen af at man skal tisse. Det handler om at slappe mere af, så vil tissefornemmelsen forsvinde – og man kan evt. sprøjte.
Da alle kvinder er forskellige, vil følelsen også være forskellig fra kvinde til kvinde, og nogle kvinder kan som nævnt opleve en smule ubehag ved at blive stimuleret her. Men ofte kan man med blid massage og afslapning løsne op for disse spændinger. Så kvinden med tiden kan lære at føle nydelse.

Stimulation af G-punkt.
Den bedste måde at stimulere sit g punkt på, er ved enten at bruge en finger eller en G-punkt dildo. Punktet stimuleres bedst med et pres på området – se mine videoer på youtube nedenfor.
For at få det bedste ud af sit g-punkt er det godt, hvis man er ophidset inden man begynder at stimulere det. Derefter skal man slappe af og virkelig give sin hen, så meget som man kan og samtidig tage nogle meget dybe vejrtrækninger. Læs også om G-punkt dildo DeLigh.

Hvordan føles en G-punkt orgasme
Personligt tror jeg, at mange kvinder er i tvivl om deres g-punkt fordi de er i tvivl om, hvordan det skal føles. Og en g-punktsorgasme føles meget anderledes en en klitorisorgasme. Så i stedet for at ligge og lede efter en bestemt følelse, så nyd den følelse, der er. Ofte vil en stimulation af g-punktet medføre dybe følelser og en meget dybere og anderledes form for orgasme.
Hav tålmodighed og fortvivl ikke hvis det ikke lykkes i første forsøg. Det kan tage et stykke tid og lidt øvelse før man kan få en g-punktsorgasme, både hvis man øver sig sammen med en partner, og hvis man bruge en vibrator.

Sprøjteorgasmer.
Når man bliver stimuleret på sit g-punkt kan man få en såkaldt sprøjteorgasme. Men det er vigtigt at huske, at de to ting ikke nødvendigvis hænger sammen. Man kan altså godt få en g-punktsorgasme uden at sprøjte, man kan også sprøjte uden af få orgasmen, og man kan naturligvis også både få orgasme og sprøjte på én gang.

Efter min mening er det ikke det at sprøjte, man som par skal forsøge at opnå, kvinden kan nemlig ikke mærke det alligevel. Men det er selve g-punktorgasmen, der er helt fantastisk og værd at arbejde lidt for at opnå.
Har du brug for mere vejledning, så få en tid til orgasmetræning.

Nysgerrig på mere? Køb mit online program: Alle kvinder har et G-punkt, det skal bare findes

Den ultimative guide til kvinders G-punkt, hvordan du bedst stimulerer det, til mere nydelse og større orgasmer.