INTERVIEW

Interviews og artikler

Derfor bør kvinder lære at tage imod

Derfor bør kvinder lære at tage imod

Sexolog: Kvinder får et bedre sexliv, hvis de lærer dette

Hvorfor er det helt normalt, at drenge får et blowjob, mens det er helt utænkeligt at gå ned på en pige? Sådan skrev Dalia Zahle i Politiken den anden dag i artiklen Unge kvinders sexlyst er ikke et tabu – det er vores kønsdele desværre.

Men det er ikke kun unge piger/kvinder, der ikke har oralsex, det er kvinder i alle aldre. Jeg støder på dem flere gange om ugen. Kvinder der ikke kan tage imod.

Tak for et super fint indlæg, som både var sjovt og lærerigt;-)
Katrine var bare super god til at få folk til at følge sig trygge om at snakke om ting, man måske ikke taler om hver dag.
Et rigtig spændende og anderledes indlæg på et polterabend. Efter Katrine var gået fortsatte snakken om sex og parforhold i flere timer – hun havde virkelig fået gang i os.
Rigtig sjovt indlæg om alt lige fra følelser og intimitet til det mere vilde.

Anja

Tak til Katrine for en hyggelig aften. Vi var ca 10 piger til polterabend, der gerne ville snakke lidt om at vedligeholde/ genfinde gnisten i parforholdet og sexlivet, herunder hvordan man får det passet ind i en travl hverdag med babyer og børn. Vi havde en uformel og sjov snak, som rystede hele selskabet sammen. Katrine var god til at lytte og give råd og vi fik alle noget ud af det. Det var dejligt, at Katrine var villig til at komme ud til os en lørdag aften og være med til at gøre polterabenden god og give den kommende brud (og os andre) nogle gode råd med på vejen.

- 10 glade piger

Polterabend: Vi havde Katrine Berling ude at fortælle til vores venindes polterabend. Det foregik i et keramikværksted hvor Katrine kom og fortalte lidt om mandens erogene zoner og lidt om at holde gnisten i live i et parforhold. Mens dette stod på var det meningen at vi alle skulle blive inspirerede og forme hvad vi havde lyst til i en klat ler vi hver havde fået… dette medførte en del sjove figurer! Katrine var helt kanon og vi fik langt mere ud af det end vi havde regnet med. For det første var hun utroligt fleksibel, både hvad angik tidspunktet for hvornår hun skulle komme, og hvad vi gerne ville have hun skulle fortælle om. For det andet var hun helt igennem lydhør, der var ingen dumme spørgsmål og der blev svaret på alt. Samtidigt var hun ikke bleg for at fortælle om sine personlige erfaringer, hvilket gjorde at vi alle blev lidt modigere med at stille spørgsmål og det fik det hele til at virke som en god veninde snak, med virkeligt konstruktive råd. Alt i alt fik vi helt klart hvad vi havde betalt for og mere til.

- Med venlig hilsen, Louise Rasmussen